![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry.
Próbuję uruchomić aplikację w php w podfolderze lub subdomenie. W domenie głównej, w innej aplikacji, pliki cookie działają bez zarzutu. Tutaj jednak jest kicha.
na localhoście działa. W głównej domenie raczej też (inna aplikacja z tą samą funckją cookie). Próbowałem modyfikować wywołanie setcookie dodając "/" i nazwe domeny i subdomeny. Ale nic nie działa. Jak mogę temu zaradzić? Dzięki M. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, ale na mojej podstronie nie generują się żadne cookie. W siostrzanej aplikacji, na głównej domenie generują się elegancko. Co to może oznaczać?
Ps. jak chcesz mogę Ci zapodać treść cookie możesz zobaczyć czy umiesz rozkodować (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tutaj masz cookie z innej apki, bazujące na moim algorytmie, nieco zmodyfikowanym. Spróbuj ustalić, co przechowuję (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kod NTU1NDc3Nzk1NTY0MTIyNTE5Mjg0NDc2OTA5NTg4NzIzOTE4MzQzODMyMDc1NTE0OTgwNTU2Njg1MDA5 MjU3OTQ3NTM5NTYxNDU3ODIyNDMxNTg5NjU2NDc1ODE5OTAwMDA5NjE2MTczMTUxNDc0MTYxOTA1OTExO TczMDcwNTM2OTY0NDg2MDQ2OTI%3D PS.2 Co to znaczy Cytat Próbowałeś z kropką? ?Jeszcze jedno. Na głównej domenie, nie podaję adresu domeny, a i tak cookie ustawia sie na nią, więc czemu mam ustawiać ją jawnie? Ten post edytował michalprog 16.05.2020, 19:59:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 01:10 |