![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry.
Próbuję uruchomić aplikację w php w podfolderze lub subdomenie. W domenie głównej, w innej aplikacji, pliki cookie działają bez zarzutu. Tutaj jednak jest kicha.
na localhoście działa. W głównej domenie raczej też (inna aplikacja z tą samą funckją cookie). Próbowałem modyfikować wywołanie setcookie dodając "/" i nazwe domeny i subdomeny. Ale nic nie działa. Jak mogę temu zaradzić? Dzięki M. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używam FF. W "Sieci" mam listę plików, jakie się ładują. Ale niczego o cookie nie znalazłem.
PS. A dlaczego po prostu nie działa zwykłe nadanie nazwy cookie? Co przeglądarkę obchodzi spod jakiego adresu? Na innej stronie, która jest pod normalna domeną nie mam takich problemów. Po prostu daję ogólne cookie bez określania ściezki i domeny. I działa. A tu nie, czemu? Ten post edytował michalprog 16.05.2020, 17:43:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 04:52 |