![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Tak wiem, że nie w ten sposób powinienem się łączyć z bazą ale póki co to muszę to zrobić za pomoc przestarzałej technologi mysql_connect. Problem polega na tym, że z poniższego kodu działa edycja i usuwanie wierszy z bazy, ale nie działa dodawanie INSERT INTO. Nie rozumiem dlaczego ponieważ jak wspomniałem dwie poniższe instrukcje łączą się z bazą, mogę edytować i usuwać. Tracę cierpliwość więc proszę Was o pomoc, spójrzcie świeżym okiem i dajcie znać co może być nie tak.
I poniższa instrukcja wywala błąd tylko przy dodawaniu, że "Nie udało się dodać!"
Dodam tylko, ze całość działa na serwerze plików Synology w wewnętrznej sieci. Ten post edytował pjanek 7.04.2020, 20:26:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje Panowie za zainteresowanie. Otóż po usunięciu @ nie wyświetla żadnych błędów oprócz tego Nie udało się dodać!.
Włączyłem jeszcze: Ale tu pokazuje błędy typu Notice: Undefined index: del in /volume1/web/www/rzis.php on line 209 a w lini 209 mam
I w zasadzie wszędzie gdzie mam zmienną $_GET pokazuje powyższy błąd. Ale moim skromnym zdaniem to nie błędy typu Notice są przeszkodą tylko...., no właśnie nie wiem co. Ale dziwi mnie fakt, że UPDATE i DELETE w tym samym kodzie, na tym samym połączeniu działają a INSERT nie! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:14 |