![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Chełmno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że było masę razy, ale ta wyświetlająca petla while rozbija wszystkie moje próby powodując brak pomysłu na wykorzystanie jej do dopisywania zmiennych... Pomóżcie jakoś.... może jakaś podpowiedź?
Oto fragment skryptu:
I jeszcze jedno pytanie... wiem, że są tam potrzebne dwie zmienne sterujące $od_ktorego i $co_ile. Chciałbym, żeby te i inne zmienne sterujące stroną były gdzieś zapisywane... Jak Wy sobie z tym radzicie? 1) Zapisujecie je normalnie w skypcie, a potem przy zmianie w nim grzebiecie? Trochę to chyba nie teges, bo czasem można zrobić filtrowanie np. za pomocą combo i zmienna taka musi się zmieniać... czyli 2) Zapisywanie w pliku *.txt... też mnie nie przekonuje, nie po to używam bazy, żeby bawić się jeszcze w pliki tekstowe 3) W osobnej tabeli MySQL... No OK ale zawsze ta tabela będzie miała 1 (słownie: jeden) wiersz! (Chyba, że ktoś sobie pozapisuje konfiguracje rózne). Jak sobie z tym radzicie? Wchodzę właśnie w ten etap strony i nie wiem jak rozwiązać ten temat (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) z góry Thx ogromne Ten post edytował Fibolg 6.09.2004, 11:08:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze zrozumiałem to chcesz uzyskać listę użytkowników wraz ze statusem z tablicy KONTROLNE oraz barwą z tablicy KOLORY.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 20:35 |