![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
www.hotel-bastion.pl Mój ostatni projekt. Co myślicie, jakieś uwagi, etc? W ramach strony działa rezerwacja online. Pozdrówka. anas Ten post edytował anas 2.09.2004, 11:16:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(anas @ 2004-09-03 14:00:43) Czy poza tym ze Validator wywalil czy ze nie mam okreslonego DOCTYPE - odczulas to w znaczacy sposob, czy mogles nadal przegladac bez problemow witryne - bo tan naprawde to tylko o to chodzi, a nie o to ile sie wyswietli bledow w valdato'rze Nie lubię oceniać innych bo uważam, że nie mam dośc smaku na to i wiedzy o stylistyce. Mogę powiedzieć jednak czy mi się strona po prostu podba czy nie. Otóż podoba mi się i jest estetyczna. Ale całkowicie nie mogę zrozumieć Twojej postawy wobec standardów. Moim zdaniem dojrzałego programistę cechuje samodyscyplina i przestrzgeanie pewnych ustalonych ram, takich jak np. walidacja w standarcie HTML. Ja np. nie używam IE ale Mozilli. Obraziłeś mnie, jako potencjalnego klienta, wykonując stronę tylko pod IE. Ja zawsze staram się to tłumaczyć tak swojemu klientowi. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby klient powiedział, że chce tylko na IE, bo najczęściej on nie rozumie różnic w przeglądarkach o kodzie nie mówiąc. Owszem to wymaga więcej pracy i większej kontroli nad kodem (x)HTML, ale gwarantuje pewną wygodę dla nas, klientów i internautów. Ponieważ strona mi się podoba, mam nadzieję że wrócisz na właściwą drogę (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 07:51 |