Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] Hotel-bastion.pl, Strona Hotelu Bastion w Kostrzyniu
anas

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam.

www.hotel-bastion.pl

Mój ostatni projekt. Co myślicie, jakieś uwagi, etc?

W ramach strony działa rezerwacja online.

Pozdrówka.

anas

Ten post edytował anas 2.09.2004, 11:16:52
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bartmag

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(anas @ 2004-09-03 14:00:43)
Czy poza tym ze Validator wywalil czy ze nie mam okreslonego DOCTYPE - odczulas to w znaczacy sposob, czy mogles nadal przegladac bez problemow witryne - bo tan naprawde to tylko o to chodzi, a nie o to ile sie wyswietli bledow w valdato'rze

Nie lubię oceniać innych bo uważam, że nie mam dośc smaku na to i wiedzy o stylistyce. Mogę powiedzieć jednak czy mi się strona po prostu podba czy nie. Otóż podoba mi się i jest estetyczna.

Ale całkowicie nie mogę zrozumieć Twojej postawy wobec standardów. Moim zdaniem dojrzałego programistę cechuje samodyscyplina i przestrzgeanie pewnych ustalonych ram, takich jak np. walidacja w standarcie HTML. Ja np. nie używam IE ale Mozilli. Obraziłeś mnie, jako potencjalnego klienta, wykonując stronę tylko pod IE. Ja zawsze staram się to tłumaczyć tak swojemu klientowi. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby klient powiedział, że chce tylko na IE, bo najczęściej on nie rozumie różnic w przeglądarkach o kodzie nie mówiąc. Owszem to wymaga więcej pracy i większej kontroli nad kodem (x)HTML, ale gwarantuje pewną wygodę dla nas, klientów i internautów.

Ponieważ strona mi się podoba, mam nadzieję że wrócisz na właściwą drogę (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 6.10.2025 - 07:51