![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
www.hotel-bastion.pl Mój ostatni projekt. Co myślicie, jakieś uwagi, etc? W ramach strony działa rezerwacja online. Pozdrówka. anas Ten post edytował anas 2.09.2004, 11:16:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat(anas @ 2004-09-03 14:00:43) Hej. sf: Ja sie bardziej kieruje zasada, nasz Klient nasz Pan oraz po co dokladac sobie pracy jak i tak umre, a czas wolny moga wykorzystac na wypicie piwa ![]() To tak na wstepie, owszem robilem tak jak mowisz i wyznawalem zasade zgodnosci ze standardami, dopuki nie przeszkadzalo mi to w pracy i zarabianiu pieniedzy Twój profesjonalizm powala na kolana. Tutaj testujemy strony pod każdym względem. NIe tylko czy komuś sie podoba zółty, czy niebieski. Tacy jak Ty zabijaja branżę robiąc coś "w godzinkę, za psie pieniące na odpier..." ehh.. brzydkie słowo mi się ciśnie. Osobiście wizualnie stona mi iśe niezbyt podoba. Wygląda na niedokończoną. Posto pod lewym elementem, rezerwacja jakaś pusta... nie moge sobie wybrać widoku (czytaj kierunku na kóry wychodzi okno) ? Sam hotelik ładny - ale strona jakoś mi się nie widzi - czegoś w niej brakuje. MOże więcej treśći? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 00:46 |