![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
www.hotel-bastion.pl Mój ostatni projekt. Co myślicie, jakieś uwagi, etc? W ramach strony działa rezerwacja online. Pozdrówka. anas Ten post edytował anas 2.09.2004, 11:16:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
sf: Ja sie bardziej kieruje zasada, nasz Klient nasz Pan oraz po co dokladac sobie pracy jak i tak umre, a czas wolny moga wykorzystac na wypicie piwa ![]() To tak na wstepie, owszem robilem tak jak mowisz i wyznawalem zasade zgodnosci ze standardami, dopuki nie przeszkadzalo mi to w pracy i zarabianiu pieniedzy, strona byla projektowana nie pod katem standardow, a IE 6.0 - dziala w nim poprawnie, wiec cel zostal osiagniety, a strone dalem do oceny nie po to zeby ktos mi wytykal moralna zasade robienia czegos zgodnie, badz niezgodznie ze standardami, ale po to zeby mi podpowiedziec czy jest przejrzysta, co sie podoba, a co nie, skoro nie podoba Ci ze nie okreslilem DOCTYPE to bardzo mi przykro, ale ze wzgledu na jednego na 1000 nie bede dokladal sobie pracy, a czemu to juz wyjasnilem. Ps. Czy poza tym ze Validator wywalil czy ze nie mam okreslonego DOCTYPE - odczulas to w znaczacy sposob, czy mogles nadal przegladac bez problemow witryne - bo tan naprawde to tylko o to chodzi, a nie o to ile sie wyswietli bledow w valdato'rze Pozdrawiam anas |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 17:03 |