Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] Hotel-bastion.pl, Strona Hotelu Bastion w Kostrzyniu
anas
post 2.09.2004, 11:15:08
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam.

www.hotel-bastion.pl

Mój ostatni projekt. Co myślicie, jakieś uwagi, etc?

W ramach strony działa rezerwacja online.

Pozdrówka.

anas

Ten post edytował anas 2.09.2004, 11:16:52
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
anas
post 3.09.2004, 13:00:43
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Hej.

sf: Ja sie bardziej kieruje zasada, nasz Klient nasz Pan oraz po co dokladac sobie pracy jak i tak umre, a czas wolny moga wykorzystac na wypicie piwa smile.gif

To tak na wstepie, owszem robilem tak jak mowisz i wyznawalem zasade zgodnosci ze standardami, dopuki nie przeszkadzalo mi to w pracy i zarabianiu pieniedzy, strona byla projektowana nie pod katem standardow, a IE 6.0 - dziala w nim poprawnie, wiec cel zostal osiagniety, a strone dalem do oceny nie po to zeby ktos mi wytykal moralna zasade robienia czegos zgodnie, badz niezgodznie ze standardami, ale po to zeby mi podpowiedziec czy jest przejrzysta, co sie podoba, a co nie, skoro nie podoba Ci ze nie okreslilem DOCTYPE to bardzo mi przykro, ale ze wzgledu na jednego na 1000 nie bede dokladal sobie pracy, a czemu to juz wyjasnilem.

Ps. Czy poza tym ze Validator wywalil czy ze nie mam okreslonego DOCTYPE - odczulas to w znaczacy sposob, czy mogles nadal przegladac bez problemow witryne - bo tan naprawde to tylko o to chodzi, a nie o to ile sie wyswietli bledow w valdato'rze

Pozdrawiam

anas
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 17.06.2025 - 17:03