![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 1.07.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
poszukuje pomocy w zakresie co , gdzie i jak z przelewy24.pl Zrobilem formularz , ktory poprawnie wysyla zamowienie , laczy sie z przelewy24.pl (sandbox) , zamowienie jest skladane i oplacane , dostaje email potwierdzajacy Mam plik index.php z formularzem , gdzie wysylam wymagane przez P24 dane. 2 inne pliki to: finish.php - tutaj przekierowany jest klient po zapłaceniu verify.php - tutaj wysyłane są jakieś dane przez P24 po transakcji Gdzie mam umieścić skrypt weryfikujacy transakcje ? Jak dostać się do danych wysyłanych do verify.php ? Chodzi mi o sam proces przeplywy danych i dostepu do nich. Jak dostac sie do $_POST ktore wysyla P24 na verify.php ? Jestem początkującym z php więc od razu proszę o nie stosowanie "oczywistych" skrótów myślowych (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 1.07.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
malutki przyklad :
plik z pierwszym formularzem jaki wysylam , nie automatyczny skrypt , tylko form wypelniany przez klienta , natomiast ja zapelniam danymi wczesiej przypisanymi
<form method="POST" action="https://sandbox.przelewy24.pl/trnDirect"> <input type="hidden" class="form-control" name="p24_session_id" value="<?php echo session_id() ?>" /> <label for="p24_amount" class="form-control">Kwota 1 PLN</label> <input type="hidden" class="form-control" name="p24_amount" value= "<?php echo $p24_amount ?>" /> <input type="hidden" class="form-control" name="p24_currency" value= "<?php echo $p24_currency ?>" /> <input type="hidden" class="form-control" name="p24_description" value="<?php echo $p24_description ?>" /> <button type="submit" name="submit">Zapłać z przelewy24.pl</button> </form> wysylam $_POSTem na adres : https://sandbox.przelewy24.pl/trnDirect Myślę , że po przyciśnięciu SUBMIT , if powinien być spełniony i dane z tablicy $_POST zapisać się do pliku poza wysłaniem ich na powyższy adres ?! Ten post edytował multiqlti 5.07.2019, 09:48:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 19:01 |