![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 1.07.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
poszukuje pomocy w zakresie co , gdzie i jak z przelewy24.pl Zrobilem formularz , ktory poprawnie wysyla zamowienie , laczy sie z przelewy24.pl (sandbox) , zamowienie jest skladane i oplacane , dostaje email potwierdzajacy Mam plik index.php z formularzem , gdzie wysylam wymagane przez P24 dane. 2 inne pliki to: finish.php - tutaj przekierowany jest klient po zapłaceniu verify.php - tutaj wysyłane są jakieś dane przez P24 po transakcji Gdzie mam umieścić skrypt weryfikujacy transakcje ? Jak dostać się do danych wysyłanych do verify.php ? Chodzi mi o sam proces przeplywy danych i dostepu do nich. Jak dostac sie do $_POST ktore wysyla P24 na verify.php ? Jestem początkującym z php więc od razu proszę o nie stosowanie "oczywistych" skrótów myślowych (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Serwer apache odebrał je , otwieram stronę verify,php , uruchamiam podgląd tablicy $_POST i GET i jest pusto. Musisz zrozumiec, ze strona dziala per request i kazdy request ma inne dane. Jak oni ci wyslali cos, apache to odebral, to to bylo tylko dla tego danego request. Jak ty sekunde pozniej wejdziesz na strone, to ty juz tych danych nie masz bo ty robisz zupelnie nowy request.Jak chcesz sobie zobaczyc co ci oni wysylaja dokladnie, to zapisuj zawartosc POST i GET do logow tudziez pliku i sobie przegladaj co tam jest. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 09:04 |