![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć szukam pomocy ponieważ pisze sobie proste aplikacje w php oparta o model mvc mój Router aplikacji wczytuje z adresu url odpowiedni kontroler który później steruje odpowiednimi modułami mojej aplikacji. Mój problem polega na tym że stworzyłem sobie kontroler admin który będzie odpowiadał za zalogowanie się do aplikacji w tym celu skierowałem w kontrolerzy akcje login która przenosi mnie do widoku w którym jest formularz do zalogowania no i właśnie w tym miejscu utknelem. Doczytałem na Internecie że dane z formularza trzeba przesłać z widoku do kontrolera a później do modelu tylko nie wiem jak to zrobić czy robi się to przez parametr Edition formularza ? Proszę o pomoc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 884 Pomógł: 231 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak naprawdę nie musi być to w ogóle framework, wystarczy cokolwiek. Bo nauka FW dla samej nauki nic nie daje, ale musi być jakiś cel, co chce się osiągnąć. Zaczynając od podstaw wystarczy może wystarczyć jakiś SLIM framework albo fat-free, albo AURA framework.
Lekkie i proste, a jeżeli będzie mało, to dopiero Laravel. @SmokAnalog Właśnie to kolejna głupotka, że nawet nie można interweniować w kod forum, bo nie mamy dostępu aby wykluczyć parsowanie w tagach specjalistycznych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 13:24 |