![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 532 Pomógł: 24 Dołączył: 15.04.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, chciałbym się z Wami podzielić nowym portalem o PHP, ale trochę innym niż zwykle. Portal oprócz artykułów i aktualności, agreguje eventy i wydarzenia w Polsce oraz biblioteki PHP OpenSource dostępne z packagista, podzielone na kategorie. Portal wystartował miesiąc temu, w tym trakcie poprawiłem trochę niedoróbek i uzupełniłem nową treścią. Mam jeszcze kilka pomysłów, które są w trakcie realizacji, jak na przykład agregator ofert pracy. W skrócie - ma to być portal, na którym programista znajdzie wszystko czego potrzebuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Liczę na wszelkie uwagi i krytykę, nawet tą najgorszą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dajcie znać co Wam się podoba a co nie (to również jest ważne dla mnie). Portal to: https://phpcenter.pl Ten post edytował adbacz 29.05.2019, 19:21:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A powiedz mi jeszcze kolego po co sekcja "Biblioteki"? Jaki jest jej sens? Jaki zamysł? Bo kopiowanie Packagista to tak słabo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ogólnie co do całości to chyba bym zmniejszył wszsystko deczko. Duże zdjęcia i czcionki sprawiają że na stronie mieści się bardzo mało treści. I tak żeby poprzeglądać artykuły to trzeba wachlować stronami bo jest ich tylko kilka (tak wiem że jest kilka ale z perspektywy czasu...) Powiedz jakie masz dalsze plany? Czy tematycznie będziesz stricte z PHP? Aaaa... i paginacja... Czmu kuźwa ludzi umieszczają paginację z przyciskiem Następny po prawej stronie? Przecież to bez sensu. Skoro mam listę czegoś i najnowsze są zawsze pierwsze to logicznym jest że stare będą w lewo (To tak jaby książkę przewrócić do góry nogami i kolejne kartki z fabułą przewracać nie w lewo a w prawo - kolejność rosnąca( Ten post edytował Pyton_000 15.06.2019, 19:49:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 14:05 |