![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pewnie blachy problem ale nie umiem sobie z nim poradzić, pobieram dane z bazy, potrzebuję id z tabeli. Mam na ten moment coś takiego jak Array ([0]->7 [id]->7) Array ([0]->8 [id]->8) Array ([0]->9 [id]->9) , potrzebuję włożyć do sesji te liczby 7,8,9 ponieważ są to id wierszy które muszę potem update'owac. Kod mam taki
Jeśli napisze $_SESSION['idproduktu'] =$rekord[0]; to wpisuje mi tam tylko ostatnią wartość czyli 9. Jeśli to samo włożę do pętli to wpisuje mi owszem wszytkie wartości ale ciągiem czyli wychodzi 789 a mi potrzebne żeby w pierwszym 'obrocie' było 7,w drugim 8, w trzecim 9 tak żebym mógł sobie po kolei robić update 7 rekordu, następnie 8 i później 9.$_SESSION['idproduktu '] =$rekord['id'] daje ten sam wynik. Proszę o pomoc i najlepiej jakiś kawałek kodu bo męczę się z tym już 4 dzień. To mój pierwszy program w PHP i styczność z programowaniem i do sukcesu brakuje mi tylko tego właśnie Ten post edytował Kamil21 6.06.2019, 11:50:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 2 Dołączył: 25.05.2019 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
zrobiłem to co napisalem z tym $i i taki błąd-syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) .To co napisałeś tytaj ze sztywno wpisanymi danymi mnie nie ratuje bo te liczby 7 8 9 ssą pobierane z bazy i równie dobrze może to być 21 22 23 więc musi sie to wszystko automatycznie odbywać Przeciez to przyklad. Przerob to do swoich potrzeb. No juz to to chyba potrafisz skoro wiesz jak to ma byc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 01:32 |