![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pewnie blachy problem ale nie umiem sobie z nim poradzić, pobieram dane z bazy, potrzebuję id z tabeli. Mam na ten moment coś takiego jak Array ([0]->7 [id]->7) Array ([0]->8 [id]->8) Array ([0]->9 [id]->9) , potrzebuję włożyć do sesji te liczby 7,8,9 ponieważ są to id wierszy które muszę potem update'owac. Kod mam taki
Jeśli napisze $_SESSION['idproduktu'] =$rekord[0]; to wpisuje mi tam tylko ostatnią wartość czyli 9. Jeśli to samo włożę do pętli to wpisuje mi owszem wszytkie wartości ale ciągiem czyli wychodzi 789 a mi potrzebne żeby w pierwszym 'obrocie' było 7,w drugim 8, w trzecim 9 tak żebym mógł sobie po kolei robić update 7 rekordu, następnie 8 i później 9.$_SESSION['idproduktu '] =$rekord['id'] daje ten sam wynik. Proszę o pomoc i najlepiej jakiś kawałek kodu bo męczę się z tym już 4 dzień. To mój pierwszy program w PHP i styczność z programowaniem i do sukcesu brakuje mi tylko tego właśnie Ten post edytował Kamil21 6.06.2019, 11:50:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eeee niewiele mi to mówi, jak już wspominałem, nie znam się na php, sam nie wiem jakim cudem udało mi się już tyle zrobić ale jakoś muszę to odciągnąć do końca więc jakbyś mógł to proszę o kawałek kodu, nie mają mieć do końca takiego samego bo mają być wpisywane inne idKategorii, części i marki ale to już posiadam zrobione w pętli w koszyku stąd te wartości koszyk[cześć] itp
Ten post edytował Kamil21 6.06.2019, 12:25:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 00:04 |