![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 4.05.2019 Skąd: PHP5.6 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej hej, zastanawiam się w jaki sposób przeskoczyć "ścianę" z którą w myślach męczę się od kilku dni...
Za pomocą cURL'a pobieram dane ze strony, problem polega na tym że strona wyświetla jedynie 20 wyników z ~200 i trzeba kliknąć "pokaż/wczytaj więcej" na stronie, aby pokazała kolejne 20 wyników (w sumie 40). Za pomocą cURL potrafię pobrać jedynie 20 pierwszych wyników i nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób rozwiązać problem z pobieraniem wszystkiego - w sensie wszystkiego po kliknięciu "pokaż/wczytaj więcej". Czy możecie mnie naprowadzić na odpowiednie tory rozwiązania tego problemu? W jaki sposób mogę to rozwiązać? za pomocą czego? jak się za to zabrać? czego się douczyć? Ten post edytował phpuser88 2.06.2019, 13:04:35 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 4.05.2019 Skąd: PHP5.6 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry pomysł, niestety request zawsze zawiera losowy token za pomocą którego wczytywana jest kolejna porcja danych... tu chyba muszę dodać, że request odbywa się automatycznie bez "kliknięcia", jedynie za pomocą "zjechania myszką w dół" i gdy pierwsza porcja danych zostanie pokazana, to kolejna wczytuje się automatycznie.
edit: zapytanie leci metodą POST za każdym razem z losowym ID do stałego źródła, które samo w sobie tworzy kolejne losowe ID (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) Ten post edytował phpuser88 2.06.2019, 14:04:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 03:18 |