![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest ktoś w stanie podpiać pod ten skrypt paginacje typu numerowanego 1.2.3.4.5 ?
<?php $output = NULL; if(isset($_POST['submit'])) { //connect to the databse $mysqli = NEW MySQLi ("localhost", "", ", ""); $search = $mysqli->real_escape_String($_POST['search']); //Query the database $resultSet = $mysqli ->query("SELECT * FROM pistolety WHERE marka LIKE '%$search%' OR pistolet LIKE '%$search%'"); if($resultSet ->num_rows > 0) { while($rows = $resultSet ->fetch_assoc() ) { $pistolet= $rows['pistolet']; $marka = $rows['marka']; $output .= "Pistolet: $pistolet<br />Marka: $marka<br /><br />"; } }else{ $output = "No results"; } } ?> <form method="POST"> <input type="TEXT" name="search" /> <input type="SUBMIT" name="submit" value="Search" /> </form> <?php echo $output; ?> Ten post edytował Zenobiusz 17.05.2019, 09:18:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Niebardzo czaje "ze sie pobiera LICZBE rekordfow ktore pasuja" A czaisz: pobranie wszystkiech rekordow ktore pasuja do zapytania wyszukiwania? To wlasnie teraz robisz. Wiec zamiast tych rekordow masz pobrac ich liczbe.Cytat Masz to wszystko w artykule który wcześniej zalinkowałem @viking a przejrzales chociac co za glupoty tam wygaduja? Toz to nie jest lepsze od tego co tu dublinka nam sprezentowalCytat $total_pages = $mysqli->query('SELECT * FROM students')->num_rows; porazka jakas. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 66 Dołączył: 22.02.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czaisz: pobranie wszystkiech rekordow ktore pasuja do zapytania wyszukiwania? To wlasnie teraz robisz. Wiec zamiast tych rekordow masz pobrac ich liczbe. Wez mnie popraw ale jesli mam pobrac liczbe najpierw musze sprawdzic ich poprawnosc wzgledem tego co chce sie znalesc a co za tym idzie chyba trzeba przeleciec tabele. Calą ? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:31 |