![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 2 Dołączył: 26.04.2019 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Otóż sprawa ma się następująco, poszukuję biblioteki bądź poradnika jak tworzyć wykresy animowane (czyli jak najadę na kolumnę/kropkę to wyświetli mi dokładną wartość, choć tyle). Wiem, wiem w internetach jest sporo takich niby rozwiązań, próbowałem korzystać z CanvasJS.com, jednak albo robiłem błąd w pętli, albo nie da rady, bo wyświetlał się tylko ostatni członek klanu a nie każdy. Poniżej wklejam kod:
+ wywołanie wykresu ze skryptem z ich biblioteki Więc jak mówiłem, wykres wyświetla tylko jedną osobę a nie wszystkie, co jest kłopotem, a że dane są cały czas aktualizowane, to prowadzanie stałych danych mija się z celem. PS. Prawdopodobnie nie umiem używać google'a, więc nie krzyczcie jak jednak znajdziecie coś co może zadziałać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Więc jak mówiłem, wykres wyświetla tylko jedną osobę a nie wszystkie, co jest kłopotem, a że dane są cały czas aktualizowane, to prowadzanie stałych danych mija się z celem. tylko że Ty nic nie aktualizujesz w tym kodzie. Wrzucasz na wykres jednokrotnie jakieś dane w zmiennej $member i tyle. Co w ogóle ona zawiera, ta zmienna ? Pokaż ją. Cytat PS. Prawdopodobnie nie umiem używać google'a, więc nie krzyczcie jak jednak znajdziecie coś co może zadziałać Wszystko może działać, to nie biblioteki są problemem tylko Twoje podejście. Nie chce Ci się i próbujesz się głupio tłumaczyć i u mnie jesteś skreślony. Użyłeś biblioteki canvasjs - równie dobrze mogłaby być dowolnie inna. Byleś na ich stronie ? Zerknąłeś na dokumentacje ? Na przykłady których masz tam multum ? Nie, bo lepiej napisać że nie ogarnia się googla... Proszę: https://canvasjs.com/javascript-charts/dyna...ive-line-chart/ ps. php nie jest tutaj konieczny Ten post edytował gitbejbe 16.05.2019, 18:38:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:29 |