![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam formularz wysyłany za pomocą skryptu.php na mejla. Wszystko działało ok. W ostatnich tygodniach coraz częściej zamiast wypełnionego formularza przychodzi formularz całkowicie pusty tj. wszystkie pola są puste a wiem od ludzi wysyłających formularz, że został wypełniony. Są tam checkobx-y i input-y. Żeby móc wysłać formularz trzeba wypełnić wymagane pola (required) więc teoretycznie bez tego nie powinien zostać wysłany a dochodzi. Na 8 wypełnionych prawidłowo przychodzą 2 całkiem puste. Gdzie może leżeć tego przyczyna? Pozdrawiam Ten post edytował maniana7 13.05.2019, 15:44:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapomniałem usunąć telefon, sorki. Jasne, że go tam teraz nie ma w kodzie skryptu.
Zaraz pozmieniam to co podałeś. Kurka wodna! Działa. Dzięki! Co do estetyki kodu pliku php to wiem, jest jaki jest... Ale nie wnikam póki działa bo zaraz coś się wykrzaczy i będzie płacz... To teraz nie pozostaje mi nic tylko podziękować wszystkim i zobaczymy czy w przyszłości przyjdą na skrzynkę jeszcze jakieś niewypełnione formularze. Oby nie! Ten post edytował maniana7 16.05.2019, 12:17:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 01:35 |