![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam bardzo wielka prosbe... Dopiero co dostalem serwer z mozliwoscia php... Chcialbym wiedziec co musze miec zeby robic stronki off-line bo nie mam internetu w domu... Co musze ściągnąć i z jakie kursu najepiej korzystsac... Prosze o pomoc...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Cytat windeXP probowalem pod AMD 500->550 + 128 RAM i nie moglem sie doczekac kiedy jakis okno sie pojawi :?
Szkopuł tkwi w konfiguracji. Oczywiste jest, ze lepiej pracuje się na 2,0 ale przy wyłączonych zbędnych bajerach graficznych, poprawnnym ustawieniu plików wymiany itp. Windows XP Profesional chodzi o wiele lepiej, (zarówno szybciej - uruchamia, wyłącza, nawet lepiej chodzą programy graficzne, jak i stabilniej) niż win 98. Obok mnie stoi komputer o którym wspomniałem (K6-2 350; 128 MB; 2,5 GB; i 4MB ramu na grafice) i, choć nie mieszczą sie tam praktycznie żadne programy (poza Edit+ :wink: ) to pracuje bezbłędnie. Właściwie połowę czasu siedzę przy tym kompie, i ... nie narzekam. Jedak to prawda, że koszty tego softu coraz częściej zmuszają do siegania po darmowe odpowiedniki, czego OpenOfice jest świetnym przykładem (na szczęście jest wersja dla Win (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:23 |