![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam bardzo wielka prosbe... Dopiero co dostalem serwer z mozliwoscia php... Chcialbym wiedziec co musze miec zeby robic stronki off-line bo nie mam internetu w domu... Co musze ściągnąć i z jakie kursu najepiej korzystsac... Prosze o pomoc...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
5-10 restartow na dzien? Człowieku, sprawdz sobie sprzęt, a nie zwalaj wszystkiego na windowsa.
384 MB Ram? Czyli masz kilka kości. Sprawdź, czy się ze sobą nie gryzą. Sprawdz stabilnosc napięć na zasilaczu. Sprawdź ustawienia BIOSu. Sprawdź temperatury. Jeśli robiłes overclocking, wyzeruj wszystko, bo przesadziłeś Zaktualizuj sterowniki. Zainstaluj prawidłowo system. Skonfiguruj go. Moj sys po wymianie ramu (128+64+64 => 1x256) z uptime ok. 2 dni doszedl do 7 dni. Po tym, musiałem go wyłączyć, żeby kieszeń wyciagnąc. Niestety.. Wczoraj coś się spaliło na płycie. Może też zwale to na windowsa? E.. Nie.. Wiem, że to sprzęt... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:51 |