![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 298 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Mam problem ze sprawdzenie roku i miesiąca i nie wiem czy dobrze kieruje zapytanie aby podmienił ceny w bazie na statystyki. Mój skrypt wygląda tak Skrypt który sprawdza czy miesiąc i rok jest w bazie jeśli jest to uaktualnia ceny w bazie.
A tu formularze które pobierają cenę netto brutto i date i dodają do bazy
to że dodaje do bazy to działa ale nie działa mi UPDATE do bazy nie wiem co jest nie tak. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ZAWSZE sprawdzaj co dostajesz na danym etapie, np
$data = dbarray($result); var_dump($data); Cytat .s bo w bazie zapisuje mi w ten sposób 1549463022 Tak, to jest timestamp tak jak juz mowilem w poprzednim poscie edit: no dobra, zle powiedzialem z tym nie formatowaniem. zapomnialem ze ty tam w input wstawiasz akutalny timestamp, ktory z racji definicji za kazdym razem jest inny wiec o to data='".$_POST['data']."' nigdy nie bedzie prawda. W tym zapytaniu jak porownujesz to musisz w mysql sformatowac data do formatu Y/m oraz $_POST['data'] do formatu Y/m - w celach porownania. Bo teraz jak masz to te dwa czasy moga sie roznich chocby o sekunde i juz nie bedzie porownania |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 07:50 |