![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Możecie polecić jakieś darmowe IDE z obsługą graficzną GIT'a? Aktualnie używam PHP Storma, ale chciałem się przerzucić na coś darmowego.... Podoba mi się Visual Studio Code. Możecie polecić jakieś ciekawe komponenty do tego? Potrzebuję IDE głównie do PHP,JS, Node... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Jak masz coś zrobić z konsoli, to sobie otwierasz manual i robisz, przecież masz nawet pomoc wbudowaną Tylko czasami na serwerze trzeba zrobic cos na "juz" a nie za godzine - sorki, ale wertowanie dokumentacji w tej sytuacja naprawde nie usprawnia procesu.Cytat Prawdziwy programista używa tylko notatnika do edycji kodu, jakieś kolorowanie składni jest dla lamusów, co mają problem ze wzrokiem Nieadekwatne porownanie wydaje mi sie.Siedze na phpstorm, jak potrzeba na serwerze cos podlubac bo tak, to wchodze w vim i tez jakos daje rade. Nie wyobrazam sobie jednak bym musial w takim vim pracowac nonstop. I tak jak pyton napisal: praca git w konsoli jest o niebo szybsza niz w trybie graficznym. Konflikty? No jasne ze nie karze ci edytowac plikow konfliktowych z konsoli. Edycja jak najbardziej w IDE |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 03:34 |