![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym przerzucić się na mechanika, typowo pod programowanie i granie (80/20%), ale potrzebuje kilku rzeczy:
- jeżeli podświetlenie to regulowane lub w jakimś stonowanym kolorze - bez udziwnień - koniecznie przycisk wyciszania / głośność + - (albo taka gdzie łatwo to zaprogramuje na jakimś logicznym przycisku) - możliwość jej wyłączania (on/off) - córka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - numeryczna klawiatura Budżet 1000, ale fajnie jakbym się zatrzymał w połowie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na czym piszecie teraz posta? Pewnie wielu z Was używa dwóch w domu i pracy więc tym bardziej macie jakieś doświadczenia w tej dziedzinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja powiem tyko że jeśli zaczniesz używać tej co ja podesłałem to potem będziesz miał "problem" z nowmalnymi klawiaturami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Przyzwyczajenie że ręce są w innej pozycji (duuużo wygodniej niż na prostej klawiaturze) sprawiają że potem ciężko się przestawić. No chyba że będziesz użytkował obie zamiennie tak jak ja, bo tej w pracy używam a w domu na laptopie bezpośrednio.
No i ogólnie opinie są takie same każdego kto używał jej. Sam chciałem spróbować mechaniaka. Nawet myślałem o tej z biedry Hykkera ale wiedząć że jak trafię na badziewną klawiaturę to się zrażę i nie będę chciał (to tak jak z sushi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jak zjsesz gówno z marketu to nigdy więcej, ale jak pójdziesz i wydasz na dobre jedzenie to nie przestaniesz jeść (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 05:22 |