![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, nabazgrałem kod który rysuje mi dane w tabelach z danych zebranych z czujników w domu, wszystko to działa OK ale chciałbym też by ostatni pomiar z konkretnej tabeli leciał na wskaźnik zegarowy i za grzyba nie wiem jak tego dokonać (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Przykładowo ostatni pomiar z tempOUT ląduje do zmiennej wynik i potem do var temp, i dzięki temu mój wskaźnik zegarowy wyświetlać będzie tylko ostatni pomiar dzięki czemu będę miał aktualny podgląd aktualnej temperatury a to co w tabeli będzie rysowało wykres. var temp = '<?= $wynik ?>';
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, ogarnąłem, faktycznie wyniki były bliżej niż mi się wydawało ! dzięki za tę część, teraz natomiast nie wiem do końca czy dobrze wysyłam, ale chyba źle bo w zegarze jest zły wynik:
Podpowiecie może jak zoptymalizować kod, by 3 pojedyncze wyniki były generowane ? Tzn, przed linią 59 muszę dodać select z ograniczeniem wyników do jednego i dalej wysyłać do zmiennych tak ? czy tworzyć już oddzielne połaczenie bazy - choć drugie wydaje mi się mniej sensowne. Niestety nie działa mi ciągle ten kod, obecnie tak wygląda, może ktoś poradzić ?
W miejscu temperatury zegara wyświetla się tylko: . $row["tempIN"]. Ten post edytował Bullseye 27.09.2018, 18:04:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:22 |