![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam . Jak to jest z tą pracą w IT . Słyszałem , że dużo botcamowców się pcha do tej branży. Mam kumpla co pracuje w IT parę lat jak Java Developer to mówił, że tych starszych wybrednych programistów wyrzucili i zastąpili ich tymi z kursami. Na dodatek sam obawia się o pracę, ponieważ bardzo dużo kursantów składa tam papiery i to jest wszędzie.
Od nie dawno się rozglądam za pracą jako programista php developer (miałem już okazję ale się nie dogadałem co do wynagrodzenia) i zastanawiam sie, czy faktycznie jest coraz gorzej? ponieważ widzę, że ogłoszeniach , że kupę ilości osób składa papiery. Nie wiem, czy ten kumpel panikuje , czy nie ale tak mi powiedział jeśli chodzi o IT |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Oczywiście czy używasz gita czy svna nie ma żadnego znaczenia (choć jak poznasz gita, to sam go będziesz używał choćby dla siebie, ale z drugiej strony, jeżeli jesteś na dobrym etacie i firma nie wymaga, to po co tracić czas na naukę?) Nie zrozum mnie teraz zle, nie chce ciebie obrazic, ale po tych slowach widac wlasnie twoj wiek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dobra, jesli tobie brakuje tych paru roczkow do konca kariery, to moze i faktycznie nie ma sensu na nauke. Jakos doklepiesz do emerytury. Ale jak ktos jest w wieku przed 40tka to sorki, ale trzeba zmarnowac troche czasu i sie nauczyc gita. SVN umiera smiercia naturalna i trzeba sie przerzucic na cos co aktualnie uzywaja "wszyscy" i co jest o niebo lepsze od SVN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 06:44 |