![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam . Jak to jest z tą pracą w IT . Słyszałem , że dużo botcamowców się pcha do tej branży. Mam kumpla co pracuje w IT parę lat jak Java Developer to mówił, że tych starszych wybrednych programistów wyrzucili i zastąpili ich tymi z kursami. Na dodatek sam obawia się o pracę, ponieważ bardzo dużo kursantów składa tam papiery i to jest wszędzie.
Od nie dawno się rozglądam za pracą jako programista php developer (miałem już okazję ale się nie dogadałem co do wynagrodzenia) i zastanawiam sie, czy faktycznie jest coraz gorzej? ponieważ widzę, że ogłoszeniach , że kupę ilości osób składa papiery. Nie wiem, czy ten kumpel panikuje , czy nie ale tak mi powiedział jeśli chodzi o IT |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Styl pisanie nie ma nic do rzeczy jakim jesteś człowiekiem .Tak samo brzydkie pismo. Brzydkie pismo wręcz świadczy o inteligencji. To tak jak z rozmową. Jak rozmawia się z kolegami albo pisze na czacie lub na forum. Można używać byle jakiego pisma. Ważne aby szybko się dogadać. Taka jest prawda i to święta. Mam znajomych , którzy pracują jako humaniści a na forach piszą byle jak. Aby szybko się dogadać, więc proszę mnie tutaj nie douczać, ponieważ temat jest związany z czym innym.
Szukam tutaj rady ludzi, którzy pracują kupę lat w tej branży a nie rady ludzi , którzy zamiast interesować się to co jest ważne , interesują się innymi ludźmi. Interesując się innymi ludźmi na pewno daleko się nie zajdzie. Tak samo ukazując im błędy. Błędy każdy w życiu popełni ale najważniejsze jest zwracać uwagę na swoje błędy a nie na czyje. I o tym świadczy jakim się jest człowiekiem. Tym, że interesuje się sobą a nie innymi ludźmi. Pytam tutaj o rady na inny temat a nie na jakieś bzdety. Szukam na tym forum rady ekspertów w tej branży , którzy mają dużą wiedzę na temat tego co się dzieje w tej branży a nie interesują się bzdurami. Więc proszę o trochę zrozumienia i pokory. Ja jednak nikomu nie czepiam się o błędy a bym mógł ale mam szacunek do innych ludzi . Ten post edytował symer 15.08.2018, 07:38:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 19:08 |