![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, zaczynam zabawę z programowaniem w C, i jako że chciałem dane z uC wysyłać do mojej bazy danych by potem na stronie www ładnie je przedstawić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Problemem jest skrypt który znalazłem (a sam nie umiem napisać (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), mianowicie za każdym razem dostaje komunikat: "Connection failed: Connection refused" skrypt poniżej:
Dane oczywiscie do bazy danych podałem swoje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) W czym problem że nie chce dodać rekordu do bazy ? Gamoń ze mnie, ustawiałem usilnie by połączenie było z zewnątrz a właczony był firewall blokujacy dostęp z zewnatrz do bazy danych (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wystarczyło zmienić adres na: 127.0.0.1 Albo odblokować port w firewallu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Bullseye 20.07.2018, 22:59:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź error log apacha i wklej tu błąd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 05:05 |