![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuję przenieść kopie serwisu zrobionego w Symfony z Home.pl na local. Serwer lokalny: Ubuntu 18.04, apache2, php 7.2.5 +mysql.
Wszystko skopiowane, baza mysql przeniesiona. Kopia serwisu na home.pl działa bez zarzutu. Niestety apache lokalny zgłasza fatal error: Proszę o pomoc.
Ten post edytował grasss 30.06.2018, 14:53:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na serwerze jak i na lokalu są te same pliki, są dwa rodzaje php i xml
- User.php - znajduje się w Public_html/src/Applications/Sonata/UserBundle/Entity - User.orm.xml - znajdusię się w Public_html/src/Applications/Sonata/UserBundle/Resource/config/doctrine oraz - User.orm.xml w Public_html/vendor\friendsofsymfony\user-bundle\FOS\UserBundle\Resources\config\doctrine Wydaje mi się ze jest problem w różnicy konfiguracji Apache między hostingiem a localem, działająca wersja jest na hostingu w home.pl, tam mam kilka kopi działającego serwisu, wystarczyło skopiować pliki do nowego katalogu i podpiąć nową bazę. Dołączam plik config.yml
Koledzy może któryś z was by się podjął przeniesienia mi tej aplikacji na lokal oczywiście nie za darmo ? Ten post edytował grasss 19.07.2018, 16:21:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 09:18 |