![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuję przenieść kopie serwisu zrobionego w Symfony z Home.pl na local. Serwer lokalny: Ubuntu 18.04, apache2, php 7.2.5 +mysql.
Wszystko skopiowane, baza mysql przeniesiona. Kopia serwisu na home.pl działa bez zarzutu. Niestety apache lokalny zgłasza fatal error: Proszę o pomoc.
Ten post edytował grasss 30.06.2018, 14:53:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem trochę czasu i udało mi się zainstalować tak jak jest w opisie. Robię na koniec polecenie check.php (oczywiście w katalogu docelowego skopiowanego projektu) i mam komunikat:
[Ok] Your system is ready to run Symfony project uruchamiam serwer i na http://localhost:8000 pojawia się serwis roboczy, tyle działa przynajmniej niestety normalna wersja nie startuję dalej, generuję się ten sam błąd. Wykonałem także: - php console doctrine:mapping:info - odpowiedź bez błędów oraz - php console cache:clear - również poprawnie oraz - php composer.phar update - także przeszło bez problemów Czy macie może jakieś pomysły ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:01 |