![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aplikacja generalnie polega na tym, że raportujemy sobie czas pracy możemy wprowadzać korekty itd.
Mam takich kilka scenariuszy:
Moje pytanie brzmi jak najlepiej będzie te scenariusze obsłużyć używając DateTime ? Macie jakieś pomysły ? Miał może ktoś z was kiedyś podobny problem i jest w stanie podzielić się wiedzą jak w łatwy sposób to można osiągnać? Chodzi mi najbardziej o problem w scenariuszach 2 i 3 wydają mi się najbardziej skomplikowane. Ten post edytował rad11 5.06.2018, 06:56:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt tu nie wspominał jeszcze o implementacji interfejsu użytkownika. Oczywiście, że lepiej zrobić jakieś przesuwajki. Tylko że nawet najfajniejszy interfejs nie wyeliminuje potrzeby porządnej walidacji danych. Praca backendowa będzie taka sama niezależnie czy to jest zwykły formularz czy wypasiony interfejs.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:07 |