![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej wszystkim. Mam problem, mam napisana sporą część kodu, i wszystko super ciągnie z bazy, porównuje i takie tam. Jest to wszystko w formie list rozwijalnych, no i problem polega na tym jak taką liste obrobić graficznie w java script, bo tylko takie coś wchodzi w gre... proszę o pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 8.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest tylko przykład. Chodziło mi tylko o to żeby pokazać Ci jak można zmienić style za pomocą JS. Odnośnie tego gdzie umieszczać skrypty JS, to najlepiej jak zrobisz to na samym końcu dokumentu, zaraz przed </body>. Jeżeli umieścisz skrypt w <head>, to musisz mieć pewność, że DOM już się załadował. Możesz to tego wykorzystać event 'DOMContentLoaded'. Ten event jest odpalany wtedy kiedy kiedy HTML jest już całkowicie załadowany (ale bez czekania na arkusze stylów, obrazy itd.).
Kod document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) { console.log("DOM fully loaded and parsed"); }); Jeżeli chcesz poczekać aż wszystko (HTML, CSS , obrazki) się załaduje, to używasz eventu 'load'. Kod window.addEventListener("load", function(event) {
console.log("All resources finished loading!"); }); Ten post edytował bael 23.05.2018, 10:35:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 17:07 |