![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 29.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Wczoraj zainstalowałem Bundla FosUserBundle w wersji 2.1.2 oraz według instrukcji ze strony Symfony.com zintegrowałem tegoż bundla z frameworkiem. Problem pojawił się w momencie gdy wpisuję adres 127.0.0.1:8000/login. Panel rejestracji działa i mogę dodawać użytkowników lecz nie ma routingu dla strony logowania i nie wiem gdzie szukać rozwiązania. Błąd jaki się pojawia to:
CODE No route found for "GET /login/" natomiast jak wpiszę adres bez slasha na końcu to wyskakuje komunikat: CODE AppBundle\Entity\auction object not found. Wszystko robiłem metodą kopiuj-> wklej z instrukcji symfony. Pliki które konfigurowałem wyglądają tak: app/AppKernel: CODE
app/config/security.yml CODE
app/config/config.yml CODE
CODE
Klasy dostępu "User" nie wkleiłem bo nie chodzi o łączenie z bazą danych |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 29.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że nie potrzebuję ale opieram się o kurs, w którym gościu na podstawie Bundla tłumaczy jak zabezpieczyć stronę przed dostępem do akcji i dalsza część kursu to zabezpieczanie. Może macie pomysł jak mogę zdiagnozować problem? Profiler pokazuje że istnieje routing do "/login". Jeżeli się nie uda to faktycznie zrezygnuję i będę ręcznie wszystko klepać (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:53 |