![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Od paru godzin głowię się nad stworzeniem skryptu, który prześle kilka plików na serwer oraz zapisze do bazy informacje o nich. Formularz:
Tu sprawa jest prosta... Zdjęcie główne ładnie się uploaduje i zapisuje do bazy. Problem jest, gdy chcę wrzucić kilka zdjęć przez "Zdjęcia do galerii". Skrypt obsługujący wysyłkę:
Skrypt tworzy losową nazwę katalogu ($haslo2) i tam uploaduje wszystkie obrazy. Zmienna $haslo3 to kolejny losowy ciąg znaków, który ma być nazwą pliku. Problem w tym, że do bazy dodaje się wszystko z wyjątkiem `url` - czyli nazwą pliku. Dodaje się samo rozszerzenie. Podejrzewam, że funkcja losuj() nie zwraca mi $haslo3, tylko nie wiem dlaczego :/ Ten post edytował Krkol 2.05.2018, 16:59:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i te "lekko poprawić". Raczej zaorać jak już sam wspomniałeś.
jest tyle tam rzeczy do których można by się przyczepić aż mi się nie chce. Ja rozumiem chęć niesienia pomocy ale bądźmy ludź sukcesu a nie bylejakości (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:07 |