![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszędzie szukałem takiego tematu i nie wyszukałem lub wyszukałem, ale nie zarejestrowały moje oczy tego momentu (IMG:style_emoticons/default/nerdsmiley.png) . Jestem początkujący i szczerze mówiąc jestem z siebie dumny, bo bez książki od php napisałem w pełni działający skrypt. Oczywiście jak znam życie da się to lepiej zrobić, dlatego kieruję się do Was, żebyście mnie skierowali na lepszy tok myślenia. A o to kod:
1. Plik : edycja.php 2. Plik: zapisz.php 3. Plik: adminpanel.php Ten post edytował KrisKros123 21.03.2018, 00:56:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twój skrypt nie ma nic wspólnego z poprawnością skoro każdy może wywoływać dowolny kod PHP przez textarea. Zamiast phpinfo() mogę pobrać dane Twojego serwera, mogę tam nawet wrzucić swoją stronę a Twoje pliki wywalić. Albo zrobić jakaś niespodziankę w systemie jak nie zabezpieczyłeś odpowiednio serwera.
Nie chce Ci psuć tego na prod, ale kazdy kto czyta ten post może to zrobić. Ten post edytował markuz 21.03.2018, 15:45:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 10:53 |