![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanko. Przesyłam elementy idc do tablicy POST poprzez checkboxy, a następnie dodaje do bazy te rekordy. Problem w tym, że dodaje się tylko ostatni kliknięty checkbox. Zaznaczę 5 a do bazy dodaje mi się tylko ostatni zaznaczony... poniżej kod... mogę prosić o jego weryfikację(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Z góry dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli zapytanie wrzucone do mysql_query wygenerowało błąd. Naucz się wyciągać wnioski z błędów. Ten kod to jeden wielki przestarzały śmietnik tak na marginesie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli zapytanie wrzucone do mysql_query wygenerowało błąd. Naucz się wyciągać wnioski z błędów. Ten kod to jeden wielki przestarzały śmietnik tak na marginesie. To pomogles mi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wiem ze przestarzaly ale nie moge wgrac xxampa bo mam poblokowanr porty i korzustam z Webserv 2.1 PDO i MySLI nie ida mi na tym serwerze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) moglbys luknac gdzie musze co musze poprawic? Z gory dzieki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 00:37 |