![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2018 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuje osoby która pomoże mi we wprowadzeniu zmian w skrypcie. Chodzi o grę która działa z wykorzystaniem google map api. Tak wygląda w stanie obecnym gdzie podział na pola gry są stworzone symetrycznie przy użyciu współrzędnych lat, lnt Warland-testowa adres gry gdzie już w pełni funkcjonuje to WarLand OnLine Potrzebuje zastosować opcję wielokątów (polygons) Przykład przygotowany przeze mnie: Multiwielokąty Google Maps Szukam osoby która zmieni w skrypcie podstawowym zmienne na te z przykładu. W bazie danych są już dodane pola z rekordami do tej zmiany, jedynie w plikach php wymagana jest teraz odpowiednia zmiana na pobieranie nowych danych. Mimo wieku jestem niedoświadczony w tym temacie. Dużo zrobie sam jednak z tym sobie nie radzę. Oferuje w zamian współprawa do gry (zespół liczy w tej chwili 2 osoby) lub podzielić się kodem do gry osobie która jest w stanie mi pomóc. Gra stworzona na darmowym kodzie. Dokonałem wielu zmian aby stworzyć z tego grę. Jednak w tym momencie utknąłem Udostępnię dane do ftp i sql osobie która potrafi dokonać tych zmian. Proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 884 Pomógł: 231 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Swoją drogą, operowanie na GoogleMaps w tej grze, to trochę przesada.
Równie dobrze, mogłaby być inna mapa typu fantasy. Bo tutaj przestrzenie jakie zajmuje pojedyńcze pole jest gigantyczne. Są algorytmy które konwertują duże mapy rastrowe na fragmenty aby móc wykorzystać je na Google Maps. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 07:26 |