![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2014 Skąd: Czernina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam 2 problemy z modułem i już nie wiem gdzie kryje się błąd... Na początek mój moduł wyświetla ostatnio aktywnych użytkowników na stronie oraz aktualnych. 1. Błąd jak jest to z jakiegoś powodu na PHP 5.6 (nie wiem jak na starszych ale raczej jest ok) w przeglądarce po znalezieniu mojej strony w "opisie" jest taki komunikat:
Sprawdzałem kod i jest z nim (przynajmniej wg mnie) wszystko ok bo wyświetla prawidłowo wszystkich użytkowników itd. 2. Problem jest taki że po zmienieniu wersji PHP na 7.0 nagle przestało pokazywać mi wszystkich użytkowników, robotów itd mimo że w liczbie aktywnych pisze że np aktywnych aktualnie jest 5 lub ileś tam ale nie pokazuje nicków tych użytkowników. Poniżej daję cały moduł byście mogli przejrzeć kod i podpowiedzieć mi co mam zmienić lub ewentualnie samemu to zrobić o ile ktoś jest na tyle miły. http://www25.zippyshare.com/v/8AamXP5N/file.html Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2014 Skąd: Czernina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to dobra to jest rozwiązanie z 1 ale teraz dlaczego jak zmienię wersję PHP na 7.0 to nagle w bloku nie wyświetla mi użytkowników a po zmianie na php 5.6 pojawiają się... tu na pewno jest coś nie tak z kodem php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 12:42 |