![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 1 Dołączył: 1.07.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostałem zlecenie na stworzenie strony bookingowej, jednak nigdy nie tworzyłem stron w profesjonalny sposób robiłem to tylko dla siebie dla własnych potrzeb.
1. Znacie jakieś książki na temat profesjonalnego podejścia do tworzenia stron ? 2. Czy 1400 PLN za taką strone to dużo ? 3. Czy da radę wykonać to solo w 2 tygodnie ? 4. Czego najlepiej użyć PHP + SQL, czy może jakiś FRAMEWORK do tego dodać? Funkcjonalności to: - system kont - rezerwacja pokoju Będe musiał ją wypozycjonować i dostosować do SEO. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat ale jeśli za 2 tygodnie podeślesz tutaj lub dla mnie na pw linka do działającego projektu to cofam wszystko co napisałem, oficjalnie Cię przeproszę i nigdy nie podważę już Twojego autorytetu No raczej bedzie ciezko. Przeciez sam phpkoder napisal, ze stanelo tylko na stworzeniu statycznego html i po zabawieCytat eż uważacie, że informatycy robią dodatkowo za menagerów biznesowych lub radców, ja czasem tak. Dosc logiczne, ze osoba, ktora robi stronki, czasami tez jest w stanie cos podpowiedziec czy doradzic.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 23:57 |