![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2017 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki kod
I wyskakuje taki błąd Warning: mysql_query(): Permission denied in /usr/home/kry008/domains/e-biblioteka.ct8.pl/public_html/logowanie.php on line 46 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /usr/home/kry008/domains/e-biblioteka.ct8.pl/public_html/logowanie.php on line 46 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/kry008/domains/e-biblioteka.ct8.pl/public_html/logowanie.php on line 46 wiem tyle że ten kod trzeba przerobić na PDO:: (coś tam i właśnie nie wiem jak to zrobić) pełny kod jak potrzeba:
Tylko z jednym zastrzeżeniem ja chcę tylko pomoc z kodem wymienionym na samym początku Mała poprawka kodu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łatwiej będzie przejść na mysqli.
Wystarczy zamienić wszystkie mysql_ na mysqli_ oraz w query jako pierwszy parametr podajesz link do połączenia zwracany przez mysqli_connect. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2017 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Łatwiej będzie przejść na mysqli. Wystarczy zamienić wszystkie mysql_ na mysqli_ oraz w query jako pierwszy parametr podajesz link do połączenia zwracany przez mysqli_connect. A jak już to jak na tym hostingu mam na próbę potem przechodzę na 7.1 Ten post edytował kry008 15.12.2017, 18:10:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 23:39 |