![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam listę ok 1000 wierszy na jednej stronie. W każdym wierszu znajduje się input i button. Jadę w dół scrolem wybieram wiersz nr 435 wysyłam wpisane dane w konkretnym wierszu strona się przeładowuje i chcę po odświeżeniu być w tym samym miejscu strony na wierszu 435. Jakiej funkcji do tego użyć i w JS mam odwołać się do diva, klasy,id czy jakiejś sekcji? Pozdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znaczy wydaje mi się że formularzem wysyłam za każdym razem inne id.
Drugi plik odbiera id produktu i wiadomość zwrotną wysyła na message'.$idProduktu. Więc skoro mam message o konkretnym id skrypt nie znajduje go w pierwszym pliku a raczej dlatego że wszystkie formularze nazywają się changePrice już bez idProduktu z boku. Wydaje mi się żę dodanie idProduktu do każdego formularza changePrice rozwiązało by problem. Tylko skrypt jeśli dobrze to rozumiem nasłuchuje kliknięć w konkretnym fomrularzu a powinien nasłuchiwać w dowolnym. Jeśli idę w złym kierunku to mnie naprostujcie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 11:46 |