![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do mnie także zgłosiła się ta osoba, zasypała mnie ogromem natrętnych maili z różnymi "ofertami". Osoba ta nie ma zielonego pojęcia o programowaniu, bierze każde zlecenie jakie się jej trafi, następnie próbuje znaleźć programistę, który podejmie się wykonania tego zlecenia.
Dodatkowo, wysyła on prywatne dane swoich klientów gdzie popadnie, a także dane logowania do ich paneli administratorów, baz danych, czy nawet systemów płatności! Np. dostałem "ofertę" importu danych klientów do prestashop, zanim się w ogóle zgodziłem człowiek ten od razu wcisnął mi dane logowania do sklepu klienta, gdzie miałem dostęp do wszystkich prywatnych danych właściciela strony, danych na temat użytkowników sklepu oraz danych na temat płatności. Mało tego, z maili jakie otrzymywałem wywnioskowałem, że nie tylko import nie powiódł się, ale także zostały skasowane aktualne dane klientów w całym sklepie i dane faktur. Dziś także otrzymałem maila od tej osoby odnośnie wykonania modernizacji serwisu, znów otrzymałem pełne dane klienta i dane logowania do prywatnych paneli, o które nawet nie prosiłem... Radzę unikać kontaktu z tym człowiekiem (divher, a.hejnowicz@ertainers.pl), nie wykona on prawidłowo żadnego zlecenia, a także naraża swoich klientów na poważne straty! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 05:54 |