![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem ze rozwiązaniem zagadnienia z wartością checkboxow, bez problemu mam działający skrypt usuwający dane za pomocą chceckboxów ale potrzebuję także zrobić sumę wartości checboxów, może ktoś ma pomysł jak tu zrobić sumę wartości tego pola z mysql np po tabeli wartość
np Numer Produkt Wartość Usuń[Checkbox] 1 Jabłka 2 [] 2 Gruszki 3 [] i po zaznaczeniu dwóch checkboxów okno Zaraz usuniesz 5 produktów, Potwierdź
Ten post edytował hunter777 18.09.2017, 12:48:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytam o sql injection dziękuję za sugestie - sprawdzę także kwestie loginów ale chciałem dokończyć na teraz listę z checkbox'ami, w/g ostatnich skryptów zmienia mi flagę, sumuje pola ale chciałem móc jeszcze zaznaczyć wszystkie checbox'y jednym przyciskiem i zrobiłem to za pomocą skryptu:
wywołanie html
ale pojawiają się dwie kwestie: 1) zaznacza mi wszystko po kliknięciu ale nie ma sumy tzn jak klikam po kolei w checkbox'y to sumuje wiersze a zaznaczenie przez ten skrypt powoduje tylko zaznaczenie checkbox'ow sumy juz niestety nie wiem czemu nie robi ponieważ flagę zmienia na raz wszystkim bez problemu 2) czy mógłby przy ładowaniu witryny od razu mieć zaznaczone wszystkie checbox'y i robić sumę? a tu jeszcze ponawiam skrypt sumujący:
Ten post edytował hunter777 21.09.2017, 12:53:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 01:44 |