![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zrobiłem taki skrypt który wyszukuje ile razy dana liczba pojawiła się w bazie danych. I chcę teraz dodać jeszcze do tego by zliczało ile razy pokazywała się parka czy trójka liczb.
Czy ktoś może naprowadzić jak do tego zabrać się. Pozdrawiam KOD skryptu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam pytanie jakie pola input wprowadzic do formularza. Czy to musi byź każde pole na osobną liczbę czy wystarczy że zrobię to w postaci jednego pola gdzie będę wpisywał np: 3 liczby po przecinku -31,35,46
i jeszcze jedno pole zawierające że ma szukać np: dwójek trójek itp. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie jakie pola input wprowadzic do formularza. Czy to musi byź każde pole na osobną liczbę czy wystarczy że zrobię to w postaci jednego pola gdzie będę wpisywał np: 3 liczby po przecinku -31,35,46 i jeszcze jedno pole zawierające że ma szukać np: dwójek trójek itp. Wiesz, to już zależy od Twojej inwencji. Jeśli chcesz na każdą liczbę osobne pole tekstowe to ograniczasz w ten sposób liczbę możliwości, bo musisz z góry założyć ile tych liczb będzie (chyba, że formularz będzie generowany dynamicznie za pomocą np jQuery). Jeśli będzie to jedno pole tekstowe, gdzie wymieniasz liczby po przecinku, to chyba nie potrzebujeszdodatkowego pola określającego czy ma szukać dwójek, trójek, itd. ponieważ wystarczy, że sprawdzisz ile liczb wprowadził użytkownik, no i tyle będziesz szukał. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 17:31 |