![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z wydawaloby sie bardzo prosta strona, na laptopie wszystko dziala poprawnie, a na telefonie nie chce. ewidentnie czegos brakuje, a ja juz nie mam pomyslu o co moze chodzic. moze ktos pomoze? ta strona to jezyk-catering.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przepraszam za bbcode, dopiero teraz zrozumialam o co chodzilo, a jesli chodzi o te obrazki to kolega dal mi juz gotowe grafiki i poprosil zeby zrobic z tego strone, i mi osobiscie tez sie to ogromnie nie podoba, ale skoro tak chce, to niech tak ma. jakby nie bylo strona dziala, wiec pewnie bedzie zadowolony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dziekuje za wszelka udzielona mi pomoc
widzę ze tutaj ludzie maja wielka wiedze, wiec moze jeszcze mi w czyms ktos pomoze. czy da sie zrobic, aby konkretna komorka tabeli byla wysrodkowana wzgledem strony? zrobilam menu na podstawie tabelki i chcialabym zeby <td> ktory ma przypisana szerokosc 100px byl wysrodkowany , zeby bylo widac akurat napis "jezyk". oczywiscie to tez na stronie jezyk-catering.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 04:42 |