![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! To moj pierwszy post, zaczynam uczyc sie php ogladalem troche filmikow i zaczalem tworzyc strone, wlasciwie to moze byc nawet cos podobnego do gry via www w celach nauki lecz mam pewien problem dlatego chcialem prosic tutaj o pomoc
Dokladniej chodzi mi o to ze nie chce wyswietlic mi danych z bazy, dodalem do tabeli users kolumne money i ustawilem wartosc domyslna na 3. Teraz w pliku ktory wyswietla profil uzytkownika chce dodac opcje ktora bedzie wyswietlala aktualny stan konta uzytkownika czyli 3. Tak wiec w pliku youraccount.php dodaje taki kod:
Jednak gdy zaktualizuje plik i odswieze strone to pokazuje mi poprostu moje zapytanie czyli: Twoja ilosc pieniedzy to: SELECT money FROM users Moglby ktos mnie nakierowac jak to poprawic? Szukalem w internecie kilka sposobow i probowalem tez w innych formatach to zrobic ale nic mi nie pomoglo. Mam nadzieje ze nie zostane na dzien dobry zlinczowany za to ale kazdy kiedys zaczynal (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! Ten post edytował Kshyhoo 28.06.2017, 08:59:16
Powód edycji: [Kshyhoo]: Używaj bb-code do kodu...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz kolego Viking nie zauwazylem tego PDO myslalem ze to tylko podkreslenie jakies a tu link fajny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
No wiec tak przerobilem to wszystko i wyszlo mi mniej wiecej cos takiego:
Oczywiscie pod nazwy podlozylem polaczenie z baza uzytkownik i tak dalej zmienilem takze zmienne na money wkleilem to zaktualizowalem i w sumie na stronie jak odswiezylem to nie wyswietla sie absolutnie nic zadnego bledu nie ma, ale nie ma tez wyswietlonego pustka na stronie nawet nie wyswietla sie tekst Twoja kasa to:.. Dodam ze dodaje to pod danymi uzytkownika prawie na samym koncu kodu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 04:11 |