![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Zaczynam właśnie projekt w SF3, pierwszy na jakimkolwiek frameworku (no dobra, 2 miesiące przerabiałem Silexa). Od dawna mam swojego CMSa, którego chcę 'przerzucić' na Symfony i przy okazji nauczyć się SF żeby mieć szanse na rynku pracy ![]() Czy powinienem na początku tworzyć wszystko na tym, co jest w szkielecie czy zamiast tego budować od razy własny Bundle? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy powinienem ignorować jakieś pliki Symfony? Pytam, bo Github ma taką opcje jak 'Git Ignore Symfony'. Czy to oznacza, że w projekcie powinny być tylko te pliki, które ja stworzyłem? Tak Cytat Czy to dobry pomysł, aby nauczyć się Symfony do wejścia na rynek pracy? Do tej pory, przez ok. 2 lata, robiłem tylko swoje, niekomercyjne projekty, jak np. cms czy strony www. Poczytaj oferty pracy z okolicy, z zagranicy itp. itd. nie wiem gdzie chcesz pracować. Nikt za Ciebie nie będzie myślał. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:00 |