![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Zaczynam właśnie projekt w SF3, pierwszy na jakimkolwiek frameworku (no dobra, 2 miesiące przerabiałem Silexa). Od dawna mam swojego CMSa, którego chcę 'przerzucić' na Symfony i przy okazji nauczyć się SF żeby mieć szanse na rynku pracy (IMG:style_emoticons/default/businesssmiley.png) Czy powinienem na początku tworzyć wszystko na tym, co jest w szkielecie czy zamiast tego budować od razy własny Bundle? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz wykorzystać już istniejący EasyAdminBundle do "edytowania" + FOSUserBundle do użytkowników.
Możesz podzielić wyświetlanie na 1 bundle i edytowanie na 2 jeżeli widzisz w tym sens. Jak wyżej pisałem, jeżeli jesteś początkujacy to zacznij pisać w 1 żeby się zapoznać z ogólnym "ekosystemem" symfony - potem cały czas przepisuj swojego CMS aż osiągniesz poziom zadowalający. Wszystko wrzucaj najlepiej na github tak aby przyszły pracodawca mógł ocenić Twoje postępy skoro robisz to po to żeby "mieć szanse na rynku pracy". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 01:35 |