![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak moglbym wyslac pobrane dane z tabeli na maila? Mam taki oto kod i nie wiem co powinienem wpisac w tresci wiadomosci. $query = "SELECT * FROM `lista`"; $result = mysql_query($query); if (!$result) { die("Status zapytania ... BŁĄD !"); } echo 'Status zapytania ... OK ! '; $adres = "khrystal@interia.eu"; $tytul = "Tytuł wiadomości"; $wiadomosc = "test wiadomosci"; // użycie funkcji mail mail($adres, $tytul, $wiadomosc); ?> Dziekuje i pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coś w ten deseń. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coś w ten deseń. super, dziekuje bardzo. Teraz moj kod wyglada tak: <?php $link = mysql_connect('xxx', 'adxxk', 'xxp'); if (!$link) { die("Status połączenia... BŁĄD !"); } echo 'Status połączenia... OK !<br>'; $db = mysql_select_db('adxxl', $link); if (!$db) { die ("Status bazy danych ... BŁĄD !"); } echo 'Status bazy danych ... OK !<br>'; $query = "SELECT * FROM `lista`"; $result = mysql_query($query); if (!$result) { die("Status zapytania ... BŁĄD !"); } echo 'Status zapytania ... OK !<br>'; $sql = $pdo->prepare('SELECT * FROM `lista` WHERE `koniec` < DATE_SUB(CURDATE(), INTERVAL 2 DAY)'); while ($row = $sql->fetch()) { $row['nick']; $message = 'Użytkownik ' .$row['nick'] . 'otrzymuje maila'; $adres = $row['email']; $tytul = "Tytuł wiadomości"; // użycie funkcji mail mail($adres, $tytul, $message); } ?> Aby przychodzilo mi to na maila, mam wpisac w $adres = $row['Swój_mail]; ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 17:50 |