![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wszystkim,
chciałbym stworzyć tabele z godzinami dla każdego z pracownika (możliwość wglądu jak i zapisu godzin pracy). Stworzylem system rejestracji i logowania. Stworzyłem tabele z poszczególnymi datami, ale potrzebuję przypisać do poszczególnej daty, godziny pracy pracownika i nazwa projektu. Chciałbym, żeby pracownik miał możliwość zapisu swoich godzin pracy. Utknąłem po przypisaniu mojej tabeli z sql w tablicy. Proszę o jakieś wskazówki jak się za to zabrać. Z góry dzięki bardzo tutaj co chciałbym osiągnąć: (IMG:https://zapodaj.net/images/4ec6e9f8671d9.jpg) moja tabela w mysql "Kalendarz" id | date | project | login a tutaj to co dotychczas udało mi się stworzyć
Ten post edytował Kshyhoo 8.05.2017, 17:26:40
Powód edycji: [Kshyhoo]: bb-code
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczkuje dopiero w php, docelowo będę musiał się zmierzyć z każdym z tego co napisałeś. Lecz, krok po kroku. Tworzenie tabel w sql zostawię na później, teraz chciałbym stworzyć formularz, który prezentuje dane, lecz można wpisywać tam też godziny, których do tej pory nikt nie wpisał.
Do rzeczy, udało mi się coś takiego sklecić :
Tylko że tworzy to się w jednej kolumnie, a ja chciałbym żeby to było tak jak na screenie: daty a pod spodem godziny. Masz jakiś pomysł na to? Pozdrawiam
Powód edycji: [Kshyhoo]: bb-code
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 07:48 |