![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
od niedawna uczę się programowania w PHP i robię przykłady z książki , jednak zatrzymałem się na pewnym przykładzie, bo nie rozumiem gdzie jest błąd w kodzie PHP. Czy ktoś mógłby pomóc to rozwiązać? Siedzę już drugi dzień nad tym i nie umiem znaleźć błędu. Poniżej wklejam kod:
Chodzi o dolny formularz z pamięcią do wpisywania tematu i treści wiadomości, a dokładniej o wartość VALUE w formularzu na dole, bo to tam zgłasza błąd. Po wycięciu wartości VALUE jest wszystko ok ale chodzi właśnie o to żeby formularz miał pamięć. Ma ktoś jakieś pomysły jak zapisać VALUE żeby to działało? Siedzę już długo nad tym i wszystko wydaje mi się ok, a jednak zgłasza błąd..:-( Ten post edytował 7sekund 9.05.2017, 14:26:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Temat: Jak poprawnie zadac pytanie oraz przygotowac srodowisko pracy
Edytujesz swoj post juz przynajmniej drugi raz i nadal nie napisales w czym problem... Cytat Po wycięciu wartości VALUE jest wszystko ok Czy naprawde tak ciezko napisac co sie dzieje, gdy nie wytniesz tej VALUE? Masz jakis blad?Cytat wszystko wydaje mi się ok, a jednak zgłasza błąd.. Wlasnie, jeszcze trzeba nam podac dokladnie jaki blad ci zglasza.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 22:46 |