![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, pilnie poszukuje kogos kto pomoze mi napisac portal od zera. Juz podstawy mam, system logowania, prosty cms itd.
Chcialbym aby znalazl sie ktos kto pomoze postawic mi logike i doszlifowac szablon. Oferuje wspolprace i wspolne zarobki : ) (do pewnej kwoty : )) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 27 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeden z wielu pomysłów, które odniosą sukces (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Warte mniej niż papier toaletowy, bo przypuszczam że analizy rynku, konkurencji, specyfikacji funkcjonalności itd. nie zrobiłeś.
Żeby nie było, sam kminię coś na boku, więc wiem co znaczy pracować nad "wspaniałym pomysłem, który podbije świat". Nikt nie przyjdzie Ci do projektu, może poza dzieciakami, które uczą się dopiero programować, i cieszą się, że będą wspólnikiem przecież wielkiego, najwspanialszego projektu... który i tak pewnie nie zarobi nawet 100 pln. Jeżeli sądzisz inaczej, to podziel się swoim pomysłem i pracami, jakie już w to włożyłeś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) może zachęcisz tym kogoś do współpracy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 01:26 |